Black Week 2023

Fynda grymma speedcubes och andra kluriga pussel! Missa inte att vi utöver allt på denna sida även har rea på över 50 produkter från GAN. Kolla även in vår unika Cyber Cube som endast kommer finnas tillgänglig under Black Week.

2×2-kuber

ShengShou YuFeng 2x2 M

179 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 179 kr.
179 kr

ShengShou YuFeng 2x2 M är ett nyskapande släpp från ShengShou. Kuben har en magnetiskt kärna, likt vad som blivit allt mer populärt på de bästa 3x3-kuberna på senare tid. Det ger kuben en ovanligt stark magnetisk känsla, något som hjälper dig att vrida snabbt och precist. Vridkänslan är snabb och aningen högljudd och kuben skär hörn bra, särskilt baklänges (reverse corner cutting). Läs mer om ShengShou YuFeng 2x2 M nedan.

Läs mer och köp!

3×3-kuber

QiYi QiMeng V2 3x3

79 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 79 kr.
79 kr

QiYi QiMeng V2 3x3 är en budgetkub från Qiyi. Kubens lager är snabba, mjuka och robusta, men samtidigt relativt högljudda när du vrider på kuben. QiYi QiMeng V2 3x3 har förvånansvärt bra förmåga att skära hörn för att vara en kub i denna prisklass. Samtidigt har den inte magneter fastlimmade mellan kanter och hörn som de flesta andra speedcubes vi säljer har, vilket gör dragen lite svårare att kontrollera i hög hastighet. Som helhet blir QiYi QiMeng V2 3x3 alltså en snabb speedcube som är prisvärd för att ligga i denna prisklass.

Slå till!

MonsterGO AI 3x3 Smart cube

329 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 329 kr.
329 kr

MonsterGO AI 3x3 är en smart cube. Det betyder att varje drag du utför på kuben spåras och skickas till en app i din telefon via bluetooth. Din smartphone kommer alltså att uppfatta vilken position kuben är i och kan visa upp samma sak på skärmen. Detta tillåter en hel del bra funktioner, till exempel att appen automatiskt tar tid på din lösning. Tidtagningen stannar när kuben blir löst, utan att du behöver göra något.

I want one!

DianSheng S3M 2022 MagLev 3x3

189 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 189 kr.
189 kr

DianSheng S3M 2022 MagLev 3x3 är en spännande nytt släpp i kategorin av budget-kuber anpassande för speedcubing. Med kubens golfbolls-formade mönster på insidan av bitarnas plast så ger denna kub ifrån sig ett härligt dovt och dämpat ljud när man vrider på kuben. Kuben är tack vare dess MagLev-design både väldigt snabb, skön och stabil att vrida på. Därmed kan DianSheng S3M 2022 MagLev 3x3 vara precis den kub du är ute efter om du letar efter en prisvärd och bra 3x3 speedcube som inte spränger plånboken.

Visa mer!

YJ MGC Evo II 3x3

249 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 249 kr.
249 kr

Med YJ MGC Evo II 3x3 har vi en av de mest annorlunda släpp av en 3x3-kub i flaggskeppskvalité vi sett på mycket länge. Kuben är uppföljaren till den YJ MGC Evo 3x3 som YJ släppte lite drygt ett år tidigare. Precis som dess föregångare är denna kub väldigt justerbar, med möjlighet att justera både magnet- och fjäderstyrka. Dessutom behåller YJ MGC Evo II 3x3 den karakteristiska luftiga och snabba känsla som föregångaren hade. Kuben har precis efter släpp fått blandade recensioner, men kanske är den säregna känslan exakt vad som krävs för att bli din personliga favorit?

Slå till!

Dayan Zhanchi Pro M - Stickerless

439 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 439 kr.
439 kr

Dayan Zhanchi Pro M är den nyaste versionen i Zhanchi-serien från Dayan. Dayan Zhanchi var den ledande och bästsäljande speed-kuben i början av förra decenniet. Idag släpper Dayan en helt ny och moderniserad kub som kan konkurrera med dagens absolut bästa speedcubes. Kuben är lätt, snabb, mjuk i dragen och sticker ut som en av de tystaste kuberna på marknaden.

Din nästa main?

Moyu Weilong GTS2 M - WCA World Record Edition

319 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 319 kr.
319 kr

Moyu Weilong GTS2 M är en magnetisk version av den mycket populära GTS2. Att den är magnetisk betyder att man har limmat fast magneter inuti kant- och hörnbitar som gör att kuben lägger sig i korrekt position mellan varje drag. Detta hjälper stabiliteten i pusslet och kuben blir lätt att hantera trots att den är riktigt snabb. Läs mer nedan.

Läs mer och köp!

MoYu Super RS3M V2 - Standard Magnetisk (UV)

289 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 289 kr.
289 kr

MoYu Super RS3M V2 är en kub i flaggskeppskvalité från 2023 och känns som en kombination av tidigare modeller från MoYu. Den har en snabb men stabil och relativt blockig känsla som påminner om både MoYu Super RS3M samt MoYu HuaMeng YS3M. Dessutom har den tydliga likheter med MoYu WeiLong WR M V9 när det gäller den magnetkänsla som kombinationen av kärna till hörn-magneter samt repellerande kantmagneter ger.

I want one!

MoYu Super RS3M V2 - MagLev (UV)

389 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 389 kr.
389 kr

MoYu Super RS3M V2 är en kub i flaggskeppskvalité från 2023 och känns som en kombination av tidigare modeller från MoYu. Den har en snabb men stabil och relativt blockig känsla som påminner om både MoYu Super RS3M samt MoYu HuaMeng YS3M. Dessutom har den tydliga likheter med MoYu WeiLong WR M V9 när det gäller den magnetkänsla som kombinationen av kärna till hörn-magneter samt repellerande kantmagneter ger.

Slå till!

MoreTry TianMa X3 3x3 - V3 Snap Trippel-magnetisk

279 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 179 kr.
279 kr

MoreTry TianMa X3 3x3 är en toppmodern Speedcube från 2022. Gillar du extremt snabba kuber så kommer du att älska TianMa X3, som idag är den snabbaste 3x3 speedcube som vi har på Cuboss. Kuben har en ny och innovativ design för magnetiseringen som vi inte har sett tidigare och finns i fyra olika versioner som du kan läsa mer om längre ner på sidan.

Läs mer och köp!

QiYi M Pro 3x3 - Standard Magnetisk

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

QiYi M Pro 3x3 är QiYis senaste släpp av en 3x3 speedcube, tänkt att konkurrera som den mest prisvärda på marknaden. För sitt pris kring hundringen så tycker vi den imponerar på flera plan. Det är en naturligt snabb och lättanvänd kub direkt ur boxen och kuben för tankarna till en enklare version av den omåttligt populära X-Man Tornado V3 3x3 M. Självklart kommer den magnetiserad direkt från fabrik och finns numera även i MagLev- och Ball Core UV-version för dig som vill ha en ännu snabbare och bättre kub. Frågan är egentligen bara om det blir din favorit i kategorin av billiga men högpresterande speedcubes? Läs mer nedan.

Köp!

Yuxin Little Magic 3x3 V2 M

119 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 119 kr.
119 kr

Yuxin Little Magic 3x3 V2 M är en uppgraderad version av Yuxin Little Magic 3×3, som släpptes 2017. Kuben var då en riktigt bra speedcube för ett lågt pris. Idag har det dock blivit standard med magnetiserade kuber, så självklart är den här versionen magnetiserad. Den har även fått en ny modernare design, men behåller den omtyckta känslan. Precis som de andra kuberna i Yuxin Little Magic-serien får du bra prestanda för ett lågt pris.

I want one!

MoYu Super RS3M - Standard Magnetisk

119 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 119 kr.
119 kr

MoYu Super RS3M (2022) är efterföljaren till Moyu RS3M 2020. Kuben kommer denna gång i tre spännande versioner: Standard Magnetisk - Standardvarianten, en uppgradering av MoYu RS3M 2020 MagLev Magnetisk - Magnetisk levitering istället för fjädrar. Gör kuben tystare och snabbare. Ball Core (MagLev + Magnetisk kärna) - Utöver MagLev har denna även en magnetisk kärna. (Hörn till kärn-magneter)

Slå till!

MoYu HuaMeng YS3M 3x3 - Ball Core

299 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 299 kr.
299 kr

Med MoYu HuaMeng YS3M 3x3 släpps äntligen det mycket spännande samarbetet mellan MoYu och den (i skrivande stund) nuvarande världsrekordhållaren i 3x3, Yusheng Du. Kuben kommer precis som MoYu Super RS3M i de tre versionerna Standard, MagLev och Ball Core. I tillägg till det kommer MoYu HuaMeng YS3M 3x3 nu även i en sprillans ny Magic Clothes-version, samt en version som dessutom har 20-magnetisk ball core istället för den klassiska varianten med 8 magneter. Båda magic clothes-varianterna har ett skyddande lack mot repor likt den UV coating som många av GANs senaste pussel gjort sig kända för. Standard Magnetisk - Standardvarianten, med magneter i bitarna som håller alla lager på plats under lösningen. MagLev Magnetisk - Magnetisk levitering istället för skruvar och fjädrar. Gör kuben tystare och snabbare. Ball Core (MagLev + Magnetisk kärna) - Utöver MagLev har denna även en magnetisk kärna (hörn till kärn-magneter). Magic Clothes (UV coating, Ball Core) - I tillägg till magnetisk kärna har den även ett stiligt skyddande lack utanpå bitarna. 20 Magnet Ball Core UV (UV coating, Ball Core med 20 magneter) - Jämfört med varianten ovan har denna 20 magneter i kärnan istället för 8, för en jämnare magnetisk känsla i dragen.

Din nästa main?

DaYan GuHong Pro M - 56 mm - MagLev version

249 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 249 kr.
249 kr

DaYan GuHong Pro M imponerar som 2023 års kanske mest prisvärda släpp. Kuben kommer i hela sex modeller, fördelade på två kategorier. Du kan köpa kuben i storlekarna 54, 55 eller 56 mm (i kantlängd), perfekt för att säkerställa att kuben sitter bra i dina händer oavsett hur stora händer du har. Dessutom kan du välja om du vill att kuben ska ha fjädrar eller repellerande ringmagneter (MagLev). MagLev-varianten är lite snabbare än fjädervarianten, så även om båda varianterna är naturligt riktigt snabba pussel så passar MagLev dig som vill ha det lilla extra. Alla modeller av DaYan GuHong Pro M har (förutom vanliga kant-hörn magneter) till och med kärna till hörn-magneter (ball core) för extra stabilitet, riktigt imponerande för en kub i denna prisklass!

Slå till!

MoreTry TianMa X3 3x3 - V4 MagLev Trippel-Magnetisk

349 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 259 kr.
349 kr

MoreTry TianMa X3 3x3 är en toppmodern Speedcube från 2022. Gillar du extremt snabba kuber så kommer du att älska TianMa X3, som idag är den snabbaste 3x3 speedcube som vi har på Cuboss. Kuben har en ny och innovativ design för magnetiseringen som vi inte har sett tidigare och finns i fyra olika versioner som du kan läsa mer om längre ner på sidan.

Slå till!

DaYan GuHong Pro M - 55 mm - Spring version

209 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 209 kr.
209 kr

DaYan GuHong Pro M imponerar som 2023 års kanske mest prisvärda släpp. Kuben kommer i hela sex modeller, fördelade på två kategorier. Du kan köpa kuben i storlekarna 54, 55 eller 56 mm (i kantlängd), perfekt för att säkerställa att kuben sitter bra i dina händer oavsett hur stora händer du har. Dessutom kan du välja om du vill att kuben ska ha fjädrar eller repellerande ringmagneter (MagLev). MagLev-varianten är lite snabbare än fjädervarianten, så även om båda varianterna är naturligt riktigt snabba pussel så passar MagLev dig som vill ha det lilla extra. Alla modeller av DaYan GuHong Pro M har (förutom vanliga kant-hörn magneter) till och med kärna till hörn-magneter (ball core) för extra stabilitet, riktigt imponerande för en kub i denna prisklass!

Visa mer!

MoYu Super RS3M - MagLev Magnetisk

179 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 179 kr.
179 kr

MoYu Super RS3M (2022) är efterföljaren till Moyu RS3M 2020. Kuben kommer denna gång i tre spännande versioner: Standard Magnetisk - Standardvarianten, en uppgradering av MoYu RS3M 2020 MagLev Magnetisk - Magnetisk levitering istället för fjädrar. Gör kuben tystare och snabbare. Ball Core (MagLev + Magnetisk kärna) - Utöver MagLev har denna även en magnetisk kärna. (Hörn till kärn-magneter)

Din nästa main?

Moyu RS3M 2020 UV

199 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 199 kr.
199 kr

Moyu RS3M 2020 UV är en ny variant av den bästsäljande kuben MoYu RS3M 2020. Prestandan är samma som dess föregångare, detta då den inre mekanismen och den magnetiska känslan är likadan. Däremot så har denna variant också ett lager av "UV-coating", vilket innebär ett skyddande lack som motverkar repor och ger kuben en stiligare look. Läs mer om Moyu RS3M 2020 UV nedan.

Välj mig!

MoYu Super RS3M V2 - Ball Core (UV)

589 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 399 kr.
589 kr

MoYu Super RS3M V2 är en kub i flaggskeppskvalité från 2023 och känns som en kombination av tidigare modeller från MoYu. Den har en snabb men stabil och relativt blockig känsla som påminner om både MoYu Super RS3M samt MoYu HuaMeng YS3M. Dessutom har den tydliga likheter med MoYu WeiLong WR M V9 när det gäller den magnetkänsla som kombinationen av kärna till hörn-magneter samt repellerande kantmagneter ger.

Visa mer!

4×4-kuber

YJ YuSu 4x4 V2 M

149 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 149 kr.
149 kr

YJ YuSu 4x4 V2 M är efterföljaren till YJ YuSu, och fyller ut serien av större budgetkuber från YJ. Kuben är lätt sett till vikten och har en ganska krispig och högljudd känsla när du vrider på den. Dragen glider bra mot varandra, och det är lätt att justera hur hårt pusslet ska vara åtskruvat med en vanlig stjärnmejsel. Pusslet är snabbt och en bra deal om du är ute efter din första 4x4 Speedcube för snabblösning.

Visa mer!

QiYi QiYuan S3 4x4

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

QiYi QiYuan S3, eller QiYi QiYuan S V3 som den också kallas är en bra 4x4 speedcube till ett lågt pris. Trots sitt låga pris är den av hög kvalité och riktigt snabb, ännu lite mjukare och snabbare än sin föregångare QiYi QiYuan S2 faktiskt. Dessutom är den också lite lättare och lite mindre än S2, även detta en fördel enligt oss. Rekommenderas för nybörjare och dig som vill börja lösa på tid!

I want one!

Större kuber

Qiyi MS 5x5

199 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 199 kr.
199 kr

Qiyi MS 5x5 är en del av Qiyis "Magnetic Series". Kuben är magnetisk vilket innebär att små starka magneter inuti bitarna hjälper dig att dra lagren på plats. Det som legat i fokus med den här serien är att leverera kvalité till ett lågt pris, och här har man verkligen lyckats! Qiyi MS 5x5 är ett utmärkt val för dig som kommit igång med 5x5 och vill bli snabbare. Mer om kuben nedan.

Välj mig!

MoYu MFJS MeiLong 6x6 V2 - Standard

149 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 149 kr.
149 kr

MoYu MFJS MeiLong 6x6 V2 är den uppgraderade versionen av MeiLong 6x6. Förbättringarna är tydliga då V2 har en snabbare, mjukare och lättare känsla än dess föregångare. MeiLong 6x6 V2 kommer även i en magnetisk variant! Trots den förbättrade prestandan så håller sig V2 som i samma prisklass som V1, vilket gör den lätt att rekommendera som en mycket prisvärd budgetkub. Läs mer om MoYu MFJS MeiLong 6x6 V2 nedan.

Slå till!

Andra pussel

Diansheng Super Square Star

79 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 79 kr.
79 kr

Diansheng Super Square Star kan se ut som en enkel leksak, men låt dig inte luras av utseendet. Det här är ett avancerat pussel som du inte löser i första taget och passar dig som söker unika pussel med nya utmaningar. Cirkeln i mitten kan vridas separat från de andra bitarna och kan vara något trögvriden, så vi rekommenderar att du smörjer den med till exempel Luboss Drive för trevligare hantering.

Slå till!

ShengShou Five Axis Cube - Two-Layer Cube

119 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 119 kr.
119 kr

ShengShou Five Axis Cube är precis som namnet antyder en kub med fem sidor (axlar) istället för de sedvanliga sex på en vanlig kub. Det gör lösningen speciell, eftersom den påminner om en 3x3-kub, en Pyraminx och en Cuboid på samma gång. ShengShou Five Axis Cube kommer i två modeller som du kan läsa mer om nedan.

Slå till!

ShengShou Crazy 4x4

259 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 259 kr.
259 kr

ShengShou Crazy 4x4 är en spännande version av den klassiska 4x4-kuben. Bitarna i cirkeln i mitten av kuben följer inte med respektive sida, vilket leder till nya intressanta utmaningar som man vanligtvis inte får på en vanlig 4x4. Pusslet är en del av en serie kuber från ShengShou, se även Shengshou Crazy 2x2, Shengshou Crazy 3x3 och Shengshou Crazy Megaminx.

Välj mig!

ShengShou Q-Platypus Mirror Puzzle

179 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 179 kr.
179 kr

ShengShou Q-Platypus Mirror Puzzle är ett intressant nytt pussel som kombinerar flera populära pussel i ett. Dels är detta i grunden en "mirror-variant" av ShengShou Q-Platypus, ett pussel som numera också finns i en V2-variant. Slutligen hämtar pusslet också inspiration från den populärare serien av Mirror Blocks-pussel. Tillsammans blir ShengShou Q-Platypus Mirror Puzzle en kul utmaning som inte liknar något annat här på Cuboss.

Välj mig!

ShengShou Mirror Square-0

179 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 179 kr.
179 kr

Gillar du pusslen Square-0 samt 2x2 Mirror Blocks så är ShengsShou Mirror Sq-0 precis det pussel du är ute efter. Precis som en vanlig Square-0 så byter pusslet form när du blandar det, men på grund av de tre lagrens olika höjd så når formskiftningarna helt nya nivåer på denna kub. Trots avsaknaden av klistermärken så löser du detta pussel på ett liknande sätt som de första stegen på en vanlig Square-0. Pusslets kvalité är god, och den ser utmärkt ut i din pusselsamling, både blandad och löst. Det finns också en lite svårare versionen av detta pussel, ShengShou Mirror Sq-1.

I want one!

ShengShou Five Axis Cube - Three-Layer Cube

119 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 119 kr.
119 kr

ShengShou Five Axis Cube är precis som namnet antyder en kub med fem sidor (axlar) istället för de sedvanliga sex på en vanlig kub. Det gör lösningen speciell, eftersom den påminner om en 3x3-kub, en Pyraminx och en Cuboid på samma gång. ShengShou Five Axis Cube kommer i två modeller som du kan läsa mer om nedan.

Läs mer och köp!

Shengshou Void Pyraminx

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

Shengshou Void Pyraminx är en häftig version av den klassiska pyramidformade Rubik's kuben, Pyraminx. Pusslet är ihåligt i mitten och du kan stoppa fingret rakt igenom den. Trots detta är den helt funktionell och du kan vrida på den som vanligt. Förutom det tuffa utseendet så skiljer sig lösningen från klassikern, så här har du en ny rolig utmaning!

I want one!

LanLan Master Clover Cube

349 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 349 kr.
349 kr

Söker du riktigt svåra utmaningar så har du kommit rätt. LanLan Master Clover Cube är en svårare variant av den klassiska Clover kuben. Man har helt enkelt lagt till ett till lager, som gör den till en ordentlig utmaning även för den erfarne kublösaren.

Köp!

WitEden 2x2x4 Cuboid

249 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 249 kr.
249 kr

WitEden 2x2x4 Cuboid är ett kul pussel som passar dig som vill ha något lite annorlunda från de klassiska kuberna. Pusslet är ganska klurigt att lösa, men ändå inte för svårt. Svårighetsgraden gör att den som inte testat på Cuboids förut har en rolig utmaning framför sig, samtidigt som den erbjuder en tillfredsställande lösning för den som redan testat på någon av de lättare Cuboids som finns. Läs mer nedan.

Visa mer!

Fangshi Aurora Butterfly Cube

499 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 499 kr.
499 kr

Söker du något utöver det vanliga? Fangshi Aurora Butterfly är en fascinerande kub och en rejäl utmaning. Den påminner om en Curvy Copter i sättet den rör på sig, men här kan du även vrida på diagonalen, likt en Maple Leaves Skewb. Kuben är så knasig att den är underhållande bara sitta och vrida på. Med alla dessa snitt kan du vrida den i lägen som är helt oväntade och du får många roliga överraskningar.

Välj mig!

WitEden 2x2x6 Cuboid

449 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 449 kr.
449 kr

WitEden 2x2x6 Cuboid är ett pussel för dig som älskar Cuboids! Kubens bitar har ungefär samma dimensioner som en vanlig 2x2 vilket gör att den blir väldigt hög, precis som om du hade tre stycken 2x2 liggandes på varandra. Detta ger pusslet ett mycket unikt utseende som gör att den sticker ut i samlingen och det blir svårt att hålla sig från att vrida på den. Ej en speedcube, läs mer om pusslet nedan.

Din nästa main?

Lee 4x4 Ghost Cube (handgjord)

779 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 779 kr.
779 kr

Det här är en handgjord 4x4 Ghost cube. I grunden har man mekanismen av en 4x4, som man sedan har byggt vidare på med hjälp av 3D-printing för att skapa den klassiska unika "Ghost cube"-formen. Det här är ett riktigt coolt pussel som är stort till storleken (mer som en 10x10 snarare än en 4x4). Precis som den vanliga ghost kuben så är 4x4 Ghost cube mycket svår att lösa. Pusslet är mycket lättvridet och förvånansvärt lätt i vikten i förhållande till storleken.

Välj mig!

YuXin 5x5 Pyraminx

349 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 349 kr.
349 kr

YuXin 5x5 Pyraminx (eller YuXin Professor Pyraminx som den också ibland kallas) är ett Pyraminx-pussel med fem lager istället för de sedvanliga tre. Pusslet är otroligt välbyggt, och ger ifrån sig tydliga klick när du vrider på dess olika lager. Pyraminx, och dess storasyskon Master Pyraminx (4x4 Pyraminx) är riktiga storsäljare här på Cuboss, så har du bemästrat dem är YuXin 5x5 Pyraminx en perfekt ny utmaning för dig.

Visa mer!

FangCun Ghost cube

179 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 159 kr.
179 kr

Ghost cube är ett riktigt tufft pussel som ändrar form när man vrider på det. FangCun ghost cube går mjukt och lätt att vrida på och den kan skära hörn lite grann. När pusslet är blandat ligger utmaningen i att få tillbaka pusslet till sin orginalform - en kub. I dagens läge är detta ett av de svåraste pussel vi har på Cuboss. Läs mer nedan.

Läs mer och köp!

Meilong Maple Leaves Skewb

89 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 89 kr.
89 kr

Meilong Maple Leaves Skewb är en unik variant av en Skewb. Istället för det stora blocket i mitten har man lagt till åtta extra bitar som kan blandas om. För dessa bitar används en funktion som liknar Curvy Copter. Det blir en spännande kombination som visar sig vara en rejäl utmaning. Rekommenderas för dig som vill prova på något annorlunda!

Läs mer och köp!

Special

Magic Building Blocks cube - Magnetiska byggklossar

129 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 129 kr.
129 kr

Magic Building Blocks cube är magnetiska byggklossar som fästs mot varandra med hjälp av magneter inuti bitarna. Utmaningen ligger i att plocka isär delarna och sedan få ihop formen av en kub. Med kuben följer också en handbok med en mängd olika utmaningar du kan försöka bygga, eller låt bara fantasin flöda genom att pyssla och bygga på egen hand.

Läs mer och köp!

Qiyi Klotski 15 Puzzle

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

Qiyi Klotski 15 Puzzle är ett klassiskt femtonspel. Pusslet har 16 rutor och 15 brickor med siffror på. Siffrorna flyttar du på genom att styra en bricka till den tomma positionen. Genom att styra brickorna kan du blanda om siffrorna och sedan ligger utmaningen i att få tillbaka siffrorna till sin originalposition, ett till femton. Pusslet är gjord för snabblösning och är väldigt lätthanterligt. Läs mer om pusslet nedan.

Köp!

Tillbehör

Cuboss Speedcube Lube - Weight 6

79 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 39 kr.
79 kr

Cuboss Speedcube Lube - Weight 6 är det tyngsta och tjockaste smörjmedlet vi säljer här på Cuboss. Med sin viskositet på 200k så kan man knappt kalla det för en vätska längre, utan det känns snarare som en oerhört trögflytande kräm i nästan fast form. Varför skulle man någonsin vilja ha det i sin speedcube kan man då fråga sig? Jo för att kunna applicera väldigt små mängder i sin speedcube, men ändå få ut full effekt och smörjande känsla av pusslet. Smörjmedlet kommer räcka längre än något annat vi säljer, och kommer samtidigt ge din kub precis lagom snabbhet om du applicerar i lagom små mängder.

Slå till!

Qiyi Speedcubing Mat - XMD

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

Qiyi Speedcubing mat är en matta att använda som underlag för speedcubing. På mattan finner du två fästen där du kan fästa en timer. Det är standardfästen som passar de flesta timers, bland annat YJ, Yuxin och Qiyi timer. Materialet är samma som brukar användas för musmattor, vilket innebär att du kan plocka bort fästena och använda den som en musmatta med speedcubing-motiv!

Slå till!

WCA-pussel

YJ Yulong Pyraminx V2 M

119 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 119 kr.
119 kr

YJ Yulong Pyraminx V2 M är en Pyraminx speedcube i budgetklass från YJ som blivit kända för att skapa riktigt bra kuber för ett lågt pris. Det här är inget undantag och Yulong V2 är en riktigt bra Pyraminx för dig som vill lösa på tid. Pyraminxen är magnetisk vilket innebär att små starka magneter inuti bitarna hjälper dig att lägga lagren på plats.

Din nästa main?

Yuxin Little Magic Megaminx V2

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

Yuxin Little Magic Megaminx V2 är Yuxins uppgraderade Megaminx. Likt Yuxins övriga pussel är priset lågt, men den presterar ändå i klass med några av de bästa Megaminxarna idag. Megaminxen är snabb, stabil och skär hörn bra. Produkten finns endast i stickerless, alltså med färgad plast istället för klistermärken. Läs mer nedan.

Välj mig!

X-Man Wingy Magnetic Skewb V2

249 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 249 kr.
249 kr

X-Man Wingy Magnetic Skewb V2 är efterföljaren till den extremt populära X-Man Wingy. Kuben behåller sin ikoniska konkava form men bakom utseendet finner du en mycket mer anpassningsbar Skewb. Med version 2 har kuben fått justerbar magnetstyrka och ett smart "dual adjustment system" som tillåter stegvis justering av fjädringen. Den här kuben är helt klart ett måste för dig som älskar Skewb!

Visa mer!

Qiyi MS Pyraminx - Stickerless

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

Qiyi MS Pyraminx är en del av Qiyis "Magnetic Series". Kuben är magnetisk vilket innebär att små starka magneter inuti bitarna hjälper dig att dra lagren på plats. Det som legat i fokus med den här serien är att leverera kvalité till ett lågt pris, och här har man verkligen lyckats! Qiyi MS Pyraminx är ett utmärkt val för dig som kommit igång med speedcubing och vill bli snabbare. Mer om kuben nedan.

Din nästa main?

Qiyi Qiheng S Megaminx

99 kr 
i
Det lägsta priset produkten har haft under de senaste 30 dagarna är 99 kr.
99 kr

Qiyi Qiheng S Megaminx är en ny Megaminx från Qiyi. Kuben är skapad med fokus på att göra en billig Megaminx, men trots detta är det här en av de bästa Megaminxarna som skapats. Denna Megaminx är ganska snabb och skär hörn mycket bra. Den är stabil och kontrollerbar. Kuben har små relingar vid hörnen som gör att man lätt får grepp för att göra fingertricks.

Köp!