Smörjningstjänster

Speedcubes i världsklass förtjänar service i världsklass

Även den bästa Speedcube kan förbättras. En smörjning ger den sista touchen för en fantastisk känsla.

luboss-drive

Snabbhet

Smörjmedel är ett utmärkt sätt att balansera kontroll och snabbhet. Använd lätta smörjmedel för att få långsamma kuber att bli snabba, och använd tyngre smörjmedel för att kontrollera alltför snabba speedcubes.

cubicle-silk

Känsla

Smörjmedel kan avsevärt förändra pusslets övergripande känsla. Få en torr, sandig kub att kännas mjuk och härlig med rätt applicering av smörjmedel.

cubicle-silicone-lube-weight-5

Ljud

Rätt smörjmedel kommer att göra en högljudd kub mycket tystare och trevligare. Att smörja fjädrar och brickor kan dessutom helt eliminera fjäderljud.

Cuboss Rapid

Prestanda

Smörjmedel kan hjälpa en torr kub att nå sin fulla potential. När lagren glider lätt mot varandra så hjälper det också kubens förmåga att skära hörn avsevärt.

Dina alternativ

lube-service-800px

Smörjningstjänster

Vi kombinerar minst två smörjmedel för hjälpa din kub att nå sin fulla potential, vilket ger dig ett pussel som är snabb och skön att vrida på direkt ur lådan. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi välja rätt kombination av smörjmedel som passar just din kubmodell.

För smörjning och justering av kärnan, välj Deluxe-paketet .

För att beställa smörjningstjänsten, markera den här rutan på produktsidan.

smörjning

cuboss-deluxe

Deluxepaket

Att smörja in pusslets bitar är ett bra sätt att förbättra hastigheten och känslan i pusslet. Men om du vill nå kubens fulla potential är Deluxepaketet ditt bästa alternativ. Att justera pusslet för att ta bort friktion, öka stabiliteten och ge en bättre förmåga att skära hörn är ett av de bästa sätten att förbättra din kubs prestanda.

Deluxepaketet innehåller:

Smörjning av bitarna

Justering av skruvar

Balansering av magnetstyrka (där tillgängligt)

Finjustering av fjäderspänning (där tillgängligt)

Smörjning av kärnans fjädrar, brickor och skruvar

Minst tre typer av smörjmedel kommer att användas, en för kärnan och två för bitarna.

För att välja lyxpaketet, markera den här rutan på produktsidan.

deluxe-smörjning

119 kr
119 kr

Gör det själv

Föredrar du att göra det själv? Vi erbjuder alla smörjmedel du någonsin kommer att behöva för att skapa den ultimata speedcuben på egen hand. Fördelar med gör-det-själv-metoden är exempelvis enklare personlig anpassning och ekonomiska besparingar på lång sikt, särskilt om du har en stor samling pussel. Här kan du lära dig mer om olika smörjmedel.

Se alla våra smörjmedel