Team Cuboss - sponsrade speedcubers

Här har du Team Cuboss! Vi är ett gäng av Sveriges absolut bästa speedcubers. Tillsammans så innehar vi nästan hälften av alla svenska rekord i att lösa Rubiks kub och olika specialgrenar på officiella WCA-tävlingar. Med många år av kompetens och erfarenhet inom speedcubing så samarbetar vi även med Cuboss för att utveckla olika specialprodukter, såsom premiumkuber och smörjmedel. Nedan finner du mer information om du vill du veta mer om oss som utgör team Cuboss. Vill du veta vilka kuber vi rekommenderar för alla WCA-pussel så finns det köprekommendationer här.

Daniel Wallin Team Cuboss

Daniel
Wallin

Mitt namn är Daniel Wallin, och jag specialiserar mig på att lösa 3×3 samt att lösa kuber med ögonbindel. Under de mer än 100 tävlingar jag deltagit på så har jag hittills tagit tre SM-guld i Rubiks kub, och totalt 69 SM-medaljer i olika grenar. På internationella mästerskap har jag tagit 12 medaljer på EM eller VM, och dessutom lyckats ta Europarekord 10 gånger, framförallt i grenen 4×4 med ögonbindel.

jakob-gunnarsson-team-cuboss

Jakob
Gunnarsson

Hej! Jakob Gunnarsson heter jag, och är en speedcuber från västsvenska Lerum. Tävlat i speedcubing har jag gjort sedan 2015, och har på den tiden hunnit slå mer än 30 olika svenska rekord. Jag är topp-10 i världen all round, och innehar dessutom i skrivande stund det svenska rekordet i både enskild tid (singel) samt snitt i den mest prestigefyllda grenen, den klassiska 3×3 kuben. Dessutom har jag haft två europarekord, i grenarna Rubiks kub med en hand, samt Rubiks kub med ögonbindel.

lukas-noel-team-cuboss

Lukas
Noel

Tjena! Mitt namn är Lukas Noel och jag är en 17 årig speedcuber från Södertälje. Jag lärde mig lösa kuben 2016 och startade snabbt efter det min Youtube-kanal. 2019 anslöt jag mig till Team Cuboss och sedan dess har jag gjort massor av videos kring allt från kubrecensioner till lösningar. Under tiden har jag även tävlat runt om i hela landet, vilket jag tycker är det roligaste med speedcubing!

toni-beljo-team-cuboss

Toni
Beljo

Mitt namn är Toni Beljo. Jag är 17 år gammal, kommer från Värnamo i Småland och går tredje året på gymnasiet. Min första kubtävling var Norrkubing 2015 och jag har varit fast ända sedan dess. Mina favoritgrenar är 3×3-6×6 och Pyraminx, men den jag helt klart är bäst på är 4×4, där jag i skrivande stund är topp 20 i världen. När jag inte kubar så tränar jag mycket, spelar gitarr och kollar på en del film.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.