Cuboss.se

Vi är Sveriges största kubshop, men framförallt brinner vi för Speedcubing. Cuboss är en samlingsplats för allt relaterat till speedcubing. Oavsett om du vill få tag i de bästa tävlingskuberna på marknaden (speedcubes) eller om du vill hitta klurigheter som tar dig veckor att lista ut så är Cuboss rätt för dig. Utöver shoppen så finner du guider, videor och spännande artiklar kring allt speedcubing. Vi har också en varmt välkomnande community glada cubers för dig som vill hitta likasinnade kub-entusiaster. Om du har några frågor så är det bara att skriva till oss via kontaktsidan så hjälper vi dig mer än gärna!

teamet

profilbild-viktor-strindell

Viktor
Strindell

Jag heter Viktor och ett av mina största intressen är speedcubing! Jag lärde mig lösa Rubik’s kub år 2009 och några år efter det deltog jag i min första kubtävling. Idag har jag ett rekord på under 10 sekunder och brinner verkligen för sporten! Vid sidan om kubandet så ville jag dela med mig av mitt intresse och skapade Cuboss år 2012 och har drivit det sedan dess.


Jag tar hand om allt relaterat till speedcubing på Cuboss. De artiklar, guider och videor som du hittar här på Cuboss är skapade av mig. Produkterna som finns i shopen är noga utvalda av mig och jag ser till att de håller en hög nivå!

profilbild-anton-strindell

Anton
Strindell

Mitt namn är Anton. Jag är en datavetare och programmerare som tycker om att bygga på intressanta projekt. Dessutom tycker jag om att lösa Rubik’s Kub. Det var därför jag började jobba på Cuboss med Viktor, och det är jag glad att jag gjorde!

Min roll på Cuboss är att se till att allt fungerar som det ska, designa nya sidor och lite smått och gott däremellan. Skriver du till oss och behöver hjälp med något får du förmodligen prata med mig, och jag ska ta väl hand om dig 🙂

Daniel
Wallin

Daniel Wallin heter jag, och är det senaste tillskottet på Cuboss! Rubik’s kub har jag däremot sysslat med i mer än 10 år, så där är jag långt ifrån en nybörjare. Många känner nog dock igen mig från olika tävlingar inom Speedcubing. Jag har deltagit på över 100 tävlingar, och däribland tagit sammanlagt 12 medaljer på EM och VM. Dessutom är jag europarekordhållare i bland annat att lösa 4×4-kuben med ögonbindel.

På Cuboss lär ni däremot märka av mig exempelvis i support eller sociala medier. Förutom att smörja samt packa kuber så kommer jag syssla med lite allt möjligt på plats i Uppsala, och ser fram emot att fortsätta utveckla Cuboss tillsammans med er!

Viktors hund Nilo

Nilo

Nilo är Viktors hund som håller moralen uppe på kontoret, och han gör ett strålande jobb!

Uppgifter

Cuboss AB

Organisationsnummer: 559341-0623

Adress (ej besöksadress): Iduns väg 17, 75440 Uppsala.

Kontakt: Kontaktformulär

Butik & upphämtning: I dagsläget har vi ingen fysisk butik och tillåter inte heller upphämtning från vår adress i Uppsala. Vi skickar ordrar från vårt lager i Uppsala varje vardag och vanligtvis levereras din order redan nästa vardag. Gratis leverans från 499 kr.

Vår årliga kubtävling - Cuboss Open

88 kommentarer på “Om oss

  • Daniel Wallin skrev:

   Hej! Just nu är det stora förseningar hos både DHL och PostNord pga högt tryck (black week) samt senaste dagarnas snöfall i Uppsala / Storstockholm. Det gör att ditt paket antagligen bara är försenat, men kommer levereras inom ett par dagar. Kika gärna på spårningen i ditt bekräftelsemail, eller skicka ett mail till vår supportmail om du vill att vi ska kika närmare på problemet.

 1. Alexandru skrev:

  Hej! När kommer ni lägga ut metalliska 4×4 och metalliska pyraminx? Jag såg de på en annan kub hemsida men vill köpa härifrån för att det är en bättre hemsida.

  • Viktor Strindell skrev:

   Hej!

   4x4an kan komma att publiceras i slutet av nästa vecka. Pyraminxen kände jag faktiskt inte till. Jag får kolla upp produkten! 🙂 Om den är bra kommer den nog komma in någon gång i augusti.

 2. Mecit skrev:

  Hej! Jag råkade köpa en Cyclone boys 3×3 standard när jag egentligen ville köpa den som magnetisk. Vad ska jag göra?

 3. Johannes skrev:

  Hejsan! Jag fick en lapp där det stod “tävla i speedcubing”. Jag vet dock inte om den tävlingen redan har varit. Om ni vet något om det snälla svara så fort som möjligt

  • Daniel Wallin skrev:

   Hej! Moyu hade slutat tillverka den, så därför försvann den från shoppen för några år sen. Nu går det ju dock rykten om att de börjar producera Redi Cube igen, så är det fallet så är den nog också tillbaka i vår shop igen också 🙂

  • Anton Strindell skrev:

   Just nu väntar vi på att kuberna ska levereras in till oss, de är på väg och borde komma in vilken dag som helst nu. Så fort vi har dem på lager kommer vi ta bort förbeställningsstatusen och skicka alla beställningar.

  • Viktor Strindell skrev:

   Hej Mathias!
   Skew Ultimate är inte en officiell tävlingsgren, så det är svårt att veta vad rekordet är. Något du kan göra om du är nyfiken är att kolla på Youtube om det finns något WR. 🙂

 4. Theo skrev:

  Hej cuboss jag undrar en sak…jag fick en 2×2 kub i present. efter ett tag när jag vred lite blev ett hörn löst fast den sitter fast om du fattar vad jag menar ska man lämna tillbaka kuben eller finns det någon lösning som man kan laga den på

  • Viktor Strindell skrev:

   Hej! Om det är så att plasten skadats på något vis så brukar man inte kunna laga det, utan då behöver man byta ut biten som gått sönder. Kontakta oss via kontaktformuläret så får du hjälp. Glöm inte att skriva ditt ordernummer för snabbare hantering. 🙂

  • Viktor Strindell skrev:

   Du kan beställa hos oss dygnet runt hela året, även på röda dagar. Däremot så kan vi inte skicka din order på helgdagar eftersom våra leverantörer PostNord och DHL inte kör på helgen och röda dagar. Det innebär alltså att om du beställer på söndag så skickas ordern först på måndag.

 5. Renee skrev:

  Hello, any plans English language site? I live in Estonia myself and it is not possible to order a speedcube from Estonia. So I order here, but unfortunately I don’t speak Swedish. A friend helped me make the first order. He speaks Swedish.

 6. Adrian skrev:

  Mailade med Viktor och han är verkligen en trevlig kille. Gick ur sin väg för att få ner något i min order. Tack Viktor!

 7. Fredrik skrev:

  ■■■■■
  Fem kuber av fem möjliga.
  Superbra service!
  Supersnabb leverans.
  Jag beställer mina kuber här och har gjort sedan några år tillbaka.
  Aldrig några konstigheter.
  Nöjd kund helt enkelt =)

 8. Wannehed skrev:

  Så bra att ni finns! Snabb leverans, skitbra sortiment, alla guider och astrevlig kundtjänst!! Rekommenderar starkt alla dagar i veckan!!

 9. TheHeretiC skrev:

  Kan varmt rekommendera Cuboss! Bra hemsida och snabb leverans!
  Gjorde en beställning på 7 kuber som dök upp ett par dagar senare.
  Skulle dock önska ett utökat sortiment med fler shapemods och annorlunda kuber för att lägga fler beställningar i framtiden.

 10. Lena Tranefalk skrev:

  Hej.
  Min son gjorde en beställning men fick inte hämta ut den då han inte har något pass/id. Det räckte inte heller att jag har id ( vårdnadshavare).
  Då jag betalt vill jag inte göra någon ny beställning. Hur går vi vidare?
  Beställningar 115880

 11. Mateus skrev:

  Hey! I bought some things, including a Cyclone Boys 4×4 G4, in February the 19th. Is there warranty for the 4×4 if an idiot borrowed it and lost one of the internal pieces which are required for stability and general existence of the cube? Thanks a lot in advance and congrats for the great work!

  • Viktor Strindell skrev:

   Hi!
   I saw that you sent an email about this too, you’ve got your answer there.
   Our warranty policy in general: You get one year warranty for flaws caused by shipping or mishaps from production. But if you yourself (or in this case a friend) breaks the cube or looses pieces we do not cover the costs. Although in most cases we can send replacement parts for a small fee.
   Best regards, Viktor

 12. Edvin skrev:

  Hej, jag köpte en Gan 249 V2 för ett tag sedan, men jag tappade bort en av muttrarna. Jag hittar inte såna på nätet och undrar om det finns extra jag kan köpa Mvh Edvin

  • Viktor Strindell skrev:

   Det finns möjlighet att bli sponsrad om man har t.ex många följare på Youtube. Förkortat innebär sponsring att du får något i gengäld för att göra reklam för företaget.

 13. Alva skrev:

  Jag är SÅ nöjd med min 5*5*5 Professors cube som är av märket MoYu. Så smidig och riktigt bra pris. Och jag fick kuben dagen efter jag beställde den. Toppen!

 14. Adriana skrev:

  Hej när jag fick min moyo yen 3 så var det en bit som hade poppat och biten var av på själva biten som man sätter fast i kullan i mitten och jag skulle vilja reklamera snälla svara snabbt som ni kan

 15. Oliver Telin skrev:

  Hej! Jag undrar om man kan bli sponsrad vill gärna bli det för ska snart vara med i sm i rubix kub och jag har ingen stor 2×2 jag har bara en mini det skulle va så snällt av er om ni kunde sponsra mig?!

  • Viktor Strindell skrev:

   Kontakta oss via kontaktsidan på Cuboss och skriv varför vi ska sponsra dig. Att du behöver nya kuber funkar inte. Sponsring handlar om ett samarbete där båda parter tjänar på det.

 16. Axel Edström skrev:

  Hej,
  Jag beställde en fidgetspinner förra söndagen dvs för 9 dagar sedan och har fortfarande inte fått leverans, har ni leveransproblem?

  • Anton Strindell skrev:

   Hej Axel,
   Det ska inte vara några förseningar hos oss eller hos PostNord, men det kan ju ha blivit fel någonstans. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret och ange ditt ordernummer så ska vi hjälpa dig.

  • Viktor Strindell skrev:

   Hej Magnus,

   Det var en bugg som gjorde att länken till kontaktformuläret inte syntes på mobilversionen av sidan. Nu kan du hitta den längst ner i menyn. På dator så ligger den uppe till höger på sidan.

  • Anton skrev:

   Hej Elisabeth,

   Nej, vi har tyvärr ingen fysisk butik. Lager och kontor ligger i Uppsala. Vi har dock möjlighet att skicka till Norge, kontakta oss via vårt kontaktformulär så kan vi hjälpa dig med det. Fraktkostnaden blir lite högre bara.

 17. Joel Berntsson skrev:

  Hej igen…
  Ville bara säga att ni har nog den bästa servicen någonsin (vad jag vet iallafall). Ni svarar på frågor på ett bra sätt och man behöver inte vänta länge på produkter man beställer. faktum är att jag beställde en Guoguan Yuexiao 3×3, en Moyu Lingpo 2×2 och en Stjärnmejsel i förrgår kväll, och den skickades ca. 13:00 igår.
  -Gissa när jag fick den.. Idag.
  Otroligt kort leveranstid. Det är även väldigt bra att man har möjligheten att i kassan skriva t.ex. vilken färg man vill ha på t.ex. skruvmejseln (jag skrev att jag ville ha en blå och jag fick en blå).

  PS: Var någonstans har ni eran verksamhet?

  Fortsätt med det fantastiska jobbet, och sluta inte med eran otroliga service
  –Hälsningar: Joel

  • Anton skrev:

   Tack för de fina orden, vi är glada att du blev nöjd! 🙂

   Vi har kontor och lager i Uppsala, än så länge har vi ingen fysisk butik. Men det kanske kommer!

  • Joel Berntsson skrev:

   Det hade ju varit fantastiskt bra med en fysisk butik då “non-cubers” kanske hade upptäckt speedcubing och sporten hade blivit större. Tyvärr så hade det varit svårt för mig att besöka butiken då jag bor långt ifrån (Småland).

 18. exthelion skrev:

  Hej.. Jag är ganska ny här på cuboss för jag brukar betälla från en annan sida, men jag tänkte prova cuboss.

  Jag tänkte att du Viktor, borde göra lite fler videos med tips på speedcubing (tips och tricks etc.) då jag läste att du kan lösa kuben på 10 sekunder.

  • Anton skrev:

   Hejsan, välkommen till vår community, du har kommit helt rätt! Jag ska tipsa Viktor om det, tack för förslaget.

 19. Hannes skrev:

  Hej, jag har köpt square-1 av er. Det var mycket svårare än jag trodde att lösa den Har ni även live lektioner i Uppsala så vore det kanon -jag kommer direkt Tack för en superbra sida

  • Viktor skrev:

   Hej! Ja, sq-1 kan vara rätt krånglig. Jag lärde mig lösa den ganska nyligen faktiskt (efter att ha kubat i 7 år). Vi har tyvärr inga såna lektioner och om vi började med något liknande så skulle det nog vara för 3×3. Om du gärna vill ha en svensk guide på hur man löser den så kan du prenumerera på Cuboss på YouTube. Det kan hända att jag lägger upp en guide där i framtiden. Annars hittar du videoguide på engelska utan problem.

 20. liamzirkelbach skrev:

  Kan bars säga rakt av den bästa sidan någonsin ! Alla kuber är skit bra o skit snabb leverans o allt :)Grymt jobb ni gör !

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *