Cuboss Speedcube Recensioner

Här publicerar vi alla våra recensioner av marknadens populäraste speedcubes! De modeller vi valt att recensera är en blandning av de bästa och mest prisvärda kuberna som finns att köpa. De är uppdelade per tävlingsgren, och sorterade med den bästa modellen först.

Vi använder förstås Cuboss egna nyskapande och informativa recensionssystem, populariserat på vår YouTube-kanal. Saker som pusslets snabbhet, prestanda, magneter, justering och tillbehör viktas och vägs samman till ett slutgiltigt betyg – modellens “Cuboss Poäng”.

3x3

2x2

4x4

5x5

6x6

7x7

Pyraminx

Skewb

Megaminx

Square-1

Clock

Hur cuboss recensioner fungerar

Dessa Speedcube-recensions-bilder är en sammanfattning av våra djupgående tester här på Cuboss. Recensionerna är helt oberoende och är inte information som vi har fått från företagen som tillverkar dem.

När vi testat kuberna så har vi smort dem och justerat dem till optimal prestanda. Så om du upplever att din kub inte stämmer överens med våra tester, prova ändra inställningarna eller eventuellt smörja din kub. Vissa kuber kan vara långt ifrån sin potential när du först tar ut dem ur förpackningen.

Kub-recensionerna ska jämföras separat inom varje kategori. Till exempel är bra corner cutting på en 3×3 över 45 grader, medan 35 grader är bra corner cutting på en 4×4 (i 2023).

Vem bestämmer poängen?

Poängen räknas ut automatiskt enligt ett system som vi tagit fram. Vi provar kuben på över 10 olika aspekter, skriver in det i vårt program och sedan får vi ett resultat. Vi lägger ingen egen preferens i dessa recensioner för att de ska vara så objektiva som möjligt. Vill du se vad vi tycker om kuberna så kan du kolla in vår Youtube-kanal, där vi lägger till en personlig touch. Då kan du se vad vi ger för poäng och vad vi tycker om exempelvis priset och känslan på kuben.

Kan ni recensera en kub jag funderar på?

Det kan vi säkert! Skriv en kommentar nedan, eller på våra sociala medier: Facebook, Instagram, Discord, Youtube.

Var kan jag köpa kuberna?

Alla kuber finns att köpa i vår shop.

Cuboss Speedcube Recensioner i video-format

Vissa av kuberna gör vi även recensioner av i videoformat, där vi också tar upp exempelvis pris och känsla på kuben. Prenumerera på vår Youtube-kanal för att se fler! Nedan finner du ett exempel.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *