Här samlar vi information om all kringutrustning till speedcubing som vi säljer här på Cuboss. Sidan är för närvarande under uppbyggnad, men den kommer innehålla information om allt vi säljer som inte är ”kuber” eller andra pussel.

Witeden 3x3 Stickerless Nyckelring

109 krLäs mer

Om du alltid vill ha en kub med dig var du än går så är den här perfekt för dig!

Till utseendet är den lik Rubiks Nyckelring, men det finns två egenskaper som skiljer dem åt:

  1. Witeden 3×3 Nyckelring är stickerless
  2. Witeden 3×3 Nyckelring är en speedcube

Stickerless

Att kuben är stickerless är riktigt bra eftersom man ofta har sin nyckelring i fickorna hela dagen. Då vill man inte att kuben ska ha klistermärken som nöts och åker av. Därför är det optimalt med en kub helt i plast som tål lite stryk!

Speedcube

Eftersom kuben är en speedkub så går lagren mycket lätt att vrida på; den är mycket bättre en Rubik’s Nyckelring.

Kom bara ihåg att kuben inte kan skära hörn a.k.a cornercutta.

Nyckelringssmycke

Det roligaste nyckelringssmycket? Witeden 3×3 Nyckelring är en god kandidat. Kuben är inte bara en prydnad, den är faktiskt en fullt funktionell speedcube som går att lösa. Den är inte så stor; ungefär hälften så stor som en vanlig 3×3 kub, så den är inte i vägen (så mycket). Kedjan håller bra kvalité; spännet fjädrar bra och kommer inte ramla av din nyckelknippa i första taget och kedjan sitter ordentligt fast i själva kuben. Kuben har samma färgschema som de flesta andra kuber och ser bra ut. Den har lite skarpare hörn än vanliga kuber, men det är naturligt eftersom den är mindre.

Speedcube

Om du har känt på en Rubik’s Nyckelring så har du nog märkt att de är otroligt sega. Man får nästan ont i fingrarna när man försöker vrida på dem. Detta är inte fallet med Witeden Nyckelringen. Eftersom det är en speedcube är det verkligen en fröjd att vrida på den, och om man jämför med Rubik’s Nyckelring så är skillnaden verkligen som dag och natt.

Att lösa kuben med kedjan kan vara lite av en utmaning till en början, det kan hända att man kommer av sig lite och att den är lite i vägen, men efter några lösningar vänjer man sig. Att lösa kuben med en massa nycklar hängande i den kanske inte är den bästa idén, då är det bättre att helt enkelt plocka av kuben från de andra nycklarna och lösa den enskilt.

Sammanfattningsvis: Witeden 3×3 Nyckelring håller hög kvalité. Den kommer inte att nötas ut så lätt eftersom den är stickerless, och kedjan sitter bra och funkar bra. Kuben är skön att lösa eftersom den är en speedcube och går mycket lätt att vrida på. Kom bara ihåg att kuben inte kan skära hörn, a.k.a cornercutta så bra.

Vikt: 50 gram.
Mått: 30 mm.
Färg(er): Stickerless

Vi har nyligen fått in den här kuben på Cuboss, så vi har inte hunnit jobba så mycket med den än!

Här kommer det snart finnas en guide för att lösa kuben, och kanske också någon video. 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *