Här samlar vi information om alla kuber vi säljer på Cuboss som är större än originalet Rubiks Kub, alltså alla kuber som är större än 3×3.

4x4 - 10x10 Speedcubes

Den här sidan är uppdelad i två kategorier; speedcubes och ”vanliga” kuber. Speedcubes är kuber som är specifikt utformade för att vara snabba och smidiga. De används för att tävla med och ta världsrekordtider.

ShengShou 6x6 Kub

ShengShou 6x6 Kub Svart

199 krVälj alternativ

ShengShou 6×6 är ett mycket populärt val när det gäller just 6×6 kuber. Det finns inte så många 6×6 modeller på marknaden, och eftersom ShengShou gör riktigt bra produkter till bra priser har deras 6×6 kub blivit en succé. Den kan skära hörn, den är lätt att vrida på och den är relativt poppsäker.

Världsrekordet i 6×6 togs med den här modellen, så det är verkligen en kanonbra kub! Se videon under fliken ”Resurser”.

Kuben är lätt att vrida på, men det kan vara värt att tänka på att större kuber ger mer friktion, så förvänta dig inte att kuben ska vara lika lätt att vrida på som en 3×3 speedcube. Trots det så är ShengShou 6×6 en bra speedcube.

Den kan skära hörn till viss del, vilket är imponerande eftersom det är svårt att tillverka stora kuber som kan skära hörn. Den är poppsäker, men det betyder inte att den aldrig kommer att poppa för dig; det är tyvärr något som man måste leva med när det gäller stora kuber. När man väl har vant sig vid att lösa större kuber och får lite större precision så kan man fixa riktigt bra tider med den här kuben.

Världsrekordet i 6×6 togs ju med den här kuben, så det säger ju något om dess kvalité och popularitet!

Vikt: 240 gram.
Mått: 67 mm.
Färg(er): Svart (stickers)

Världsrekordet i Rubik’s Kub 6×6 Kub:

4x4 - 10x10 Vanliga Kuber

Den här sidan är uppdelad i två kategorier; speedcubes och ”vanliga” kuber. ”Vanliga” kuber kallar vi kuber som inte är gjorda med speedcubing i åtanke. Deras värde ligger i häftiga designer och samlarvärde istället för snabbhet och smidighet.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *