10×10 – En ny personlig favorit

Nu har vi fått in ShengShou 10×10. Jag behövde bara se lådan för att inse att detta skulle bli en favoritkub i samlingen. Kuben imponerar mig verkligen, på hyllan får den alla andra pussel att blekna. Jag blir glad bara av att titta på den. 😉 Den är dessutom mycket bra konstruerad och det var lättare än väntat att vrida på den, alla lager är lättvridna för den extrema storleken. Det är dock lite svårt att greppa kuben eftersom den är så stor.

Jag har hunnit lösa kuben en gång, det tog mig ungefär 1 timme och 30 minuter. Jag är personligen nöjd med det resultatet eftersom jag sällan löser något över 5×5. Har du löst en 10×10? Skriv gärna en kommentar och berätta hur lång tid det tar för dig!ShengShou 10x10

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.