Cuboss-tröja!

female-front-02Tröjor med Cuboss-logga har varit mycket efterfrågade. Nu har vi dem äntligen här och för en vecka sedan la vi upp en Cuboss-hoodie i shoppen. Vi har fått lite frågor angående tröjorna som jag tänkte besvara här.

Tröjan som vi skapat har vår Cuboss-logga på framsidan och på baksidan valde vi att lägga till texten “Speedcuber” tillsammans med en svart silhuett av en kub. Detta så att du ska kunna visa att du är en speedcuber!

Kommer vi att göra fler tröjor? T.ex med bara Cuboss loggan, tröjan i en annan färg, eller med något helt annat motiv? – Det är något som vi kan tänka oss att göra i framtiden, men först vill vi vänta och se hur populära våra tröjor är. Fokus i vår shop kommer alltid att ligga på speedcubing och Rubik’s kub-liknande pussel. Tröjor och liknande produkter kommer i andra hand och vi kommer bara att lägga till det om våra kunder önskar det.

Cuboss-hoodies i fler storlekar? När det gäller storlekarna på tröjan vi skapat så har vi börjat med att köpa in dem i ganska små storlekar eftersom majoriteten av våra användare är barn och ungdomar. Precis som i frågan ovan så kan vi tänka oss att köpa in dem i fler storlekar om vi ser att produkten blir populär.

När det gäller framtida Cuboss-produkter så har vi funderat på att skapa Cuboss-mattor som kan användas som underlag när man löser med en timer för speedcubing. Än så länge ligger det på ritbordet och det är en produkt som troligtvis dyker upp tidigast i början av nästa år. Självklart kommer vi att fortsätta med att lägga upp nya pussel och kuber som vanligt.

Tack så mycket för all support ni ger oss! Det är superkul att ni visar er uppskattning av Cuboss genom att köpa Cuboss-tröjor och klistermärken. Helt otroligt att ni köpt över tusen Cuboss-klistermärken!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *