Cuboss Julklappsprojekt 2022

Vad roligt att du har hittat vårt julklappsprojekt! Kuber är perfekta julklappar till barn i alla åldrar och vi vet att många kuber står högt upp på önskelistorna där hemma. Tyvärr är det dock så att inte alla har råd och i många hem är det tomt under julgranen. För många är det särskilt tufft i år på grund av inflation och skenande elpriser. Därför tänkte vi vara med och hjälpa till med att sprida julglädje till fler!

cuboss-julklappsprojekt2022-organisationer

För varje beställning under Black week* kommer vi att ge bort en julklapp (en extra kub!) till ett behövande barn. Utdelningen sker via olika organisationer där familjer kan ansöka om stöd för julklappar, bland andra organisationen Stöd i Uppsala, Julklappsprojektet i Halmstad, Julklappshjälpen i Värmdö och Heart for People som hjälper fattiga barn i Indien. 

heart-for-people

Kuberna vi skänker kommer att vara en blandning av olika svårighetsgrader så att det blir anpassat till olika åldersgrupper. Bland andra så kommer vi att skänka bort kuber från MoYus träningsserie, Qiyis 2x2x3 och självklart den klassiska 3×3-kuben.

moyu-training-series
qiyi-223-black-2x2x3-cuboid
qiyi-warrior-s-wholesale-2

Så kan du hjälpa till

Om du ändå var ute efter att beställa lite kuber till Jul så är det inte svårare än att lägga en order under Black Week (21-27 november) så kommer vi att skänka bort en extra kub, helt kostnadsfritt för dig. Är du inte i behov av några kuber och ändå vill hjälpa till så kan du fysiskt lämna en julklapp vid ett av Nordic Choice Hotels som finns över hela landet. Här kan du läsa mer om projektet Ensam Julgran söker klappar.

* Ordervärdet måste ligga på minst 200 kr för att din order ska bli en del av vårt julklappsprojekt.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *