Dags för kubtävling igen!

Jag har precis anmält mig till Hallonbergen 2014. Tävlingen hålls i Sundbyberg i Mars. Det finns bara 40 platser för tävlande så om man vill vara med så är det först till kvarn som gäller!

Anmäl dig här: Hallonbergen 2014

För mer info: Svekub.se/Hallonbergen2014

Mina mål

Sist jag tävlade var målet att komma med på top 100-listan i Sverige. Nu när det är avklarat vill jag bara slå mina egna rekord. Det var inte alls för länge sedan jag tävlade så mina tider har inte förbättrats super mycket. Därför väljer jag ett lite lättare mål – att stressa upp mig brukar ändå inte hjälpa. Konkret är målet alltså under 22.01 i snitt och en singel på under 18.93 (3×3). I 2×2 vill jag snitta under 7.76 sekunder. Om jag ska ta rekord i 2×2 singel måste jag ha mycket tur eftersom jag lyckades med en mycket bra tid på 4.65 sist jag tävlade.

Till sist har vi 4×4. Jag valde att inte tävla i 4×4 sist eftersom jag inte alls använt den så mycket och kände mig inte tillräckligt bra för att tävla i den grenen (jag låg på cirka 2 min 30 sek). Men nu har jag förbättrats väldigt mycket, mitt mål för denna tävling blir att snitta 1:32 och få en singeltid på 1:28. Just dessa tider för att slå en kompis 😉

 

Världsmästerskapen i Rubiks Kub 2023 – Incheon, Sydkorea

Under fyra långa dagar i augusti pågick VM i speedcubing i den Sydkoreanska staden Incheon....

Topp 5 Bästa 3×3 Speedcubes 2023

Den klassiska Rubiks kub (3×3) är vår överlägset mest populära produkt här på Cuboss. Det...

5 Comments

2023 års mest prisvärda (underskattade) Speedcubes

Denna vecka riktar vi om fokus mot vad vi tycker är de mest underskattade eller...

Bästa kuberna (Speedcubes) 2023

Vi har haft ännu ett bra år med många nya fantastiska Speedcubes. Nedan följer vår...

Cuboss Open 2023 & resultat

Hej allesammans! Nu har några dagar gått sedan Cuboss Open 2023, så det är dags...

Tillbakablick i Black Week & Julklappsprojektet 2022

I vårt specialprojekt “Cuboss Mosaic” placerades det ut totalt 1 570 pixlar av 83 användare....

Cuboss Julklappsprojekt 2022

Vad roligt att du har hittat vårt julklappsprojekt! Kuber är perfekta julklappar till barn i...

Dagen efter SM i Speedcubing 2022

I helgen gick 2022 års Svenska Mästerskap i speedcubing av stapeln! Det blev en intensiv...

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *