Daniel Wallin börjar på Cuboss

Daniel Wallin Porträtt
Vi är glada att berätta att Daniel Wallin har anslutit till teamet här på Cuboss!

Cuboss startades som en kubingblogg av Viktor Strindell i 2012. Fram till 2015 drev Viktor hemsidan som ett hobbyprojekt, men den sommaren blev Cuboss ett riktigt företag. Under de följande sju åren har det varit Anton och Viktor som jobbat på Cuboss.

I takt med att Cuboss har växt och fått fler besökare och kunder har det ibland blivit svårt för oss två personer att hinna med allt, vilket har gjort att vi känner att det är dags att utöka personalstyrkan.

Daniel Wallin har massor med kunskap om Rubik’s kub och speedcubing, med över 10 års erfarenhet i sporten. Som en av Sveriges och Europas bästa speedcubers vet vi att han har det som krävs och vi känner oss trygga med att Daniel kommer vara ett värdefullt tillskott till verksamheten och göra ett bra jobb.

Som besökare på Cuboss kommer du stöta på Daniels verk i form av produktbeskrivningar, artiklar, guider och svar på kommentarer. Vi ser också fram emot att få hjälp med att utveckla våra smörjningstjänster och premiumkuber – kanske ser vi också något nytt Cuboss lube. Om du mailar oss och behöver hjälp med en kub är chansen stor att Daniel kommer vara den som ger dig den experthjälp du behöver. Utöver det kommer Daniel hjälpa oss att hinna med fler arbetsuppgifter, så det kommer säkerligen komma upp ännu fler guider, artiklar och annat kul från oss i framtiden. Det ser vi fram emot!

Skriv gärna en kommentar här nedanför och välkomna Daniel till Cuboss, och om du har någon fråga till Daniel eller Cuboss får du gärna skriva den!

6 kommentarer på “Daniel Wallin börjar på Cuboss

  1. Annika skrev:

    Välkommen Daniel! Jag är 39 år och började kuba för tre månader sedan när min 5-åriga son köpte en kub. Köpte en speed-cube av er för en månad sedan. Om någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle sitta och kuba på kvällarna skulle jag aldrig tro dom:-D Men bästa avkopplingen ju!

    • Daniel Wallin skrev:

      Tack så mycket Annika! Jag kan bara hålla med: om någon sa till mig för 10 år sedan när jag löste min första kub att jag om 10 år skulle jobba med min största hobby, och ha deltagit på fler än 120 tävlingar så hade jag skrattat gott 😀

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.