GAN 11 M, Duo, Air & Pro. Vad är skillnaderna?

GAN har flera olika versioner av GAN 11. I den här bloggposten ska vi ta en titt på skilladerna i de olika varianterna.

239 kr
369 kr
479 kr
629 kr699 kr
Funktioner GAN 11 M Pro GAN 11 M Duo GAN 11 M GAN 11 Air
Justering Dual GES Dual GES Dual GES Standard GES
Magnetisk Ja Ja Ja Nej
Magnetisk kärna Ja Ja Nej Nej
Justerbara magneter Ja Nej Nej Nej
Vikt 63 60 56 50
Storlek 56 56 56 56
Varianter Frosted Stickerless (primary), Frosted stickerless (black), UV Coated, Soft Stickerless, Svart Frosted Stickerless (primary) Frosted Stickerless (primary) Frosted Stickerless (primary)
Pris 599 kr 449 kr 349 kr 249 krVarför välja GAN 11 Air?

Som du kan se i tabellen har den helt klart minst funktioner. Men i grunden är designen densamma, vilket betyder att den är väldigt snabb, skär hörn bra, är resistent mot corner twists och har en skön känsla. Mindre funktioner behöver inte nödvändigtvis vara sämre. För den som inte gillar att meka med kuber är det här en väldigt simpel kub som fungerar bra direkt ur lådan, inget krångel.

– Lättast. Billigast.

Varför välja GAN 11 M?

GAN 11 M passar dig som vill ha en riktigt bra GAN-kub med bra justeringsmöjligheter, men anser att den extra magnetiseringen känns överflödigt.

– Prisvärd, väldigt lätt magnetisk kub.

Varför välja GAN 11 Duo?

GAN 11 M Duo är i korthet en GAN 11 M Pro utan den justerbara magnetstyrkan. Om du väljer att köpa en GAN 11 M Pro, men ändå inte använder dig av den svagare eller starkare magnetstyrkan så hade du alltså kunnat få exakt samma kub och spara 150 kr om du valde GAN 11 M duo istället.

– Billigare variant av GAN 11 Pro.

Varför välja GAN 11 Pro?

Det här är idag den mest anpassningsbara kuben på marknaden. Vill du kunna ändra alla aspekterna av kuben inklusive magnetstyrkan så är det här ditt enda val. En annan fördel är att den idag finns i flera varianter, om du till exempel vill ha en i svart med klistermärken.

– Flest funktioner.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.