Hur man löser Gear cube

Nedan finner du vår videoguide på hur man löser en Gear Cube. Kuben må se klurig ut, men den är faktiskt inte så svår som man kan tro! I videoguiden får du reda på hur man löser den oavsett utgångsposition. Har du några frågor kan du skriva en kommentar längst ner på sidan.

Algoritmen som byter plats på kantbitar: U R2 U R2

Algoritmen som roterar kantbitar: R4

7 kommentarer på “Hur man löser Gear Cube

 1. Magnus Larsson skrev:

  Har till slut vågat mig på att vrida bort min Gear Cube och sen följt din guide, mycket bra guide, bra jobbat, det tackar jag för! 🙂
  Sen sista delen som står i kommentaren hjälpte mig också då min Gear Cube även är färgad på dom små bitarna mellan mitten biten och kantbiten, men det löser jag genom den R U R U R U som du nämnde här i kommentarerna.
  Den var ju enklare att lösa än dom andra kuberna jag har iaf, fast den ser krångligare ut.
  Tack, mycket bra jobbat!

 2. Sakarias skrev:

  Jag älskar sådana här guider. Kan du göra flera såna. Jag vet att du har mycket att göra och jag förstår att du blir lite trött.
  Och en annan fråga. Hur ofta kommer du lägga upp videor på youtube nu. Jag har sett att det blir mer mellanrum mellan videorna.

 3. mattias jakobsson skrev:

  Jag har ett problem med sista steget. Kuben har rätt form och kantbitarna sitter på rätt plats men “upp och ner” i två “band”. Ibland funkar din lösning men ibland blir det så och då spelar det ingen roll hur mycket jag vrider. Försökte infoga en bild men det gick inte.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *