Introducerar Club Cuboss

Hej alla glada! Vi har under en ganska lång tid funderat på hur vi ska visa vår uppskattning till våra trogna Cuboss-användare och kunder, eller med andra ord: dig! Det vi har kommit fram till är vad vi kallar “Club Cuboss”, ett system designat för att ge våra stamkunder olika förmåner baserat på hur aktiv man är på Cuboss.

I den här bloggposten kommer vi gå igenom de olika funktionerna i Club Cuboss, beskriva dem lite kort och förklara hur de fungerar. Förhoppningsvis kommer det vara till nytta både för oss och för er 🙂

I grund och botten är detta ett lojalitetsprogram, där du blir belönad för att du väljer att vara kund hos oss. Belöningarna tar huvudsakligen former av olika rabatter och erbjudanden, men det finns även fler möjligheter.

Det går till så här: Du samlar poäng genom att handla, bjuda in vänner eller helt enkelt genom att vara aktiv på hemsidan. Det finns olika poängnivåer du kan nå, som ger bättre och bättre förmåner.

Hur får man poäng?

Under menyn “Mitt Konto” hittar du Club Cuboss. Högst upp på sidan har du poängmätaren. Den visar hur långt det är kvar tills du uppnår nästa nivå, och under den ser du vilka förmåner du har:

points-meter

Därefter kommer poängsammanställningen. Här får du se var dina poäng kommer ifrån. Först har vi milstolpar, eller “achievements”.

point_roundup

Dessa milstolpar låser du upp på olika sätt när du använder hemsidan. Som du ser ovan så kan det vara saker som att lägga en beställning, navigera på hemsidan, eller kanske hjälpa till genom att exempelvis skicka in förslag. När du låser upp en milstolpe får du antalet poäng som står i nedre hörnet på den milstolpen.

Därefter kommer “Din samling”, den visar helt enkelt vilka kuber du har köpt, och hur många poäng du har tjänat in för varje kub.

collection

Detta kan också ge en kul översikt över hur många kuber du faktiskt har i samlingen! Om du har ordrar på ditt konto sedan tidigare kommer de kuberna automatiskt att läggas in här. Sist men inte minst har vi rekrytering. Du kan alltså tjäna poäng på att bjuda in nya kubintresserade människor till Cuboss!

recruiting

Du får poäng både när någon du har rekryterat lägger en order, eller om de registrerar ett konto. För att rekrytera någon är det bara att ge dem din egen länk (siffran på slutet är ditt ID). Om de går in på Cuboss via den länken vet vi att det är du som har skickat dem.

När du kommer upp i Brons, Silver- och Guldnivåerna i Club Cuboss får du tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden avsedda enbart för medlemmar. Du behöver inte använda några rabattkoder, du ser rabatterna direkt på produkterna i webbutiken. Dessutom finns en särskild “Club Cuboss”-produktkategori där alla medlemsrabatter finns samlade:

club_cuboss_rabatter

Vi har lagt till en del milstolpar, förmåner och funktioner som vi tycker är en bra start, men det finns så klart fler möjligheter att utforska framåt. Om du har några förslag på hur detta kan förbättras så tar vi gärna emot dina synpunkter. Med det sagt så vill vi tacka för din tid och för att du är en Cuboss-användare. Du är orsaken till att vi finns! <3

Historien om Rubiks kub

Historien om Rubiks kub Rubiks kub uppfanns redan år 1974 av ungraren, arkitekten och professorn...

Topp 10 vanliga frågor och missförstånd om Rubiks kub och Speedcubing

Vanliga missförstånd om Rubiks kub och Speedcubing Få saker är omgärdade av lika många missförstånd...

Speedcubing på liten budget

Speedcubing på en budget: Mest utrustning för pengarna Vi ser en trend i samhället att...

Världsmästerskapen i Rubiks Kub 2023 – Incheon, Sydkorea

Under fyra långa dagar i augusti pågick VM i speedcubing i den Sydkoreanska staden Incheon....

Topp 5 Bästa 3×3 Speedcubes 2023

Den klassiska Rubiks kub (3×3) är vår överlägset mest populära produkt här på Cuboss. Det...

7 Comments

2023 års mest prisvärda (underskattade) Speedcubes

Denna vecka riktar vi om fokus mot vad vi tycker är de mest underskattade eller...

Bästa kuberna (Speedcubes) 2023

Vi har haft ännu ett bra år med många nya fantastiska Speedcubes. Nedan följer vår...

Cuboss Open 2023 & resultat

Hej allesammans! Nu har några dagar gått sedan Cuboss Open 2023, så det är dags...

2 Comments

2 kommentarer på “Introducerar Club Cuboss

  1. Hampus skrev:

    Hallå, jag kan lösa två lager utantill men vill lära mig att göra dem sista sakerna också så att jag kan lösa den, finns det någon snabb och enkel metod som går snabbt att lära sig på?

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *