Mojue M3 – Ny speedcube från nytt märke

Moyu har nu börjat producera kuber under ett nytt märke – Mojue. Jag hade turen att få testa den nya 3×3-kuben, som kallas Mojue M3. Kuben är riktigt bra och den har blivit en av mina favoriter bland det otroligt stora utbudet som finns idag. Vill du veta mer om kuben kan du ta en titt på videon jag gjorde, kolla in den nedan! Om du vill kan du också delta i en utlottning av en Mojue M3 på min Youtube-kanal. Följ bara instruktionerna som jag går igenom i videon.
4 kommentarer på “Mojue M3 – Ny speedcube från nytt märke

  1. Thyra skrev:

    Jag är ny på kuben och kan lösa 2×2 och 3×3 själv och vill gärna bli snabbare.
    Filmen var jätte bra och kuberna var jätte fina. : -)

    • Viktor skrev:

      Kul! 🙂 Om du inte redan kan f2l rekommenderar jag att du tar en titt på min guide. F2L kommer göra 3×3 så mycket roligare att lösa. 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *