Ny sida på Cuboss för att önska produkter och funktioner

forslagNu har vi gjort en sida där du kan föreslå produkter eller funktioner som du skulle vilja se på Cuboss. På sidan finns det ett system för att rösta på andra förslag och på så sätt kan vi få en bra bild över vad ni vill se hos oss. När det blir dags att köpa in fler produkter till shoppen kommer vi från och med nu använda den här sidan för att kolla på alla förslag som ni gett oss. Kanske blir ditt förslag nästa nyhet på Cuboss!

Kolla in sidan här. 

14 kommentarer på “Ny sida på Cuboss för att önska produkter och funktioner

 1. Viktor skrev:

  Kan ni ta in moyu mofang jiaoshi mini bundle från cubing classroom, ni har redan 30,35,40 mm enskilt men skulle vilja ha bundlen med 30,35,40,45,50.

 2. Emil skrev:

  Hej! Jag skulle tycka det var kul om ni kunde ta in clocks till shoppen. Det är ett förslag eftersom speedcubeshop och the cubicle har det men dem har högre frakt än vad du har så det är jobbigt att beställa från dem.

  • Viktor Strindell skrev:

   Hej! Vi säljer inte Clock eftersom det inte finns någon Clock av bra kvalitet tyvärr. De märken som finns lever helt enkelt inte upp till den standarden vi har på Cuboss. Vi har dock något extra exemplar på lagret. Så om du gärna vill ha en så kan du skriva ett mejl till oss via kontaktsidan, så gör vi en specialbeställning.

 3. Victor skrev:

  Kan ni lägga till en funktion där man kan skriva in till exempel ett pris, låt säga 150kr. Så letar sidan fram grejer på sidan som är 150kr eller under. Det är bara en ide men jag skulle gärna uppsatta den funktionen lades till.
  Mvh Victor

  • Viktor Strindell skrev:

   Hej!

   Du kan sortera efter pris i shoppen (lägsta eller högsta). Så om du går till alla produkter – väljer i listan uppe till höger “sortera efter lägsta pris” så kommer allt mellan 1-150 kr att dyka upp först.

 4. joelppp skrev:

  Det skulle vara lite kul med en “VIP” funktion, dvs att man får betala för att få rabattkoder, kanske gåvor, privata giveaways, osv. Vad sägs?

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *