Nya Cuboss!

Nu släpper vi äntligen vår nya version av Cuboss.se!

Hemsidan

Under den senaste månaden har vi moderniserat och uppdaterat hemsidan på många sätt.
Som ni kanske har märkt är designen helt ny. Sidan är nu fullständigt mobilanpassad, och ska även fungera bra på tablets. Dessutom är hemsidan optimerad för att bli mycket snabbare än vad den var tidigare, och den kommer att bli ännu snabbare i framtiden.
Vi har också gett Cuboss en ny fräsch startsida med lite godbitar av olika slag. Där kan du bland annat se våra populäraste produkter, de senaste kundrecensionerna, senaste bloggposter och våra senaste videos. På så sätt missar du inget nytt som sker här på Cuboss!

Forumet

Vi vill inte bara vara en e-butik, vi vill också bygga en speedcubingcommunity här på Cuboss. Som ett första steg i den riktningen har vi öppnat ett nytt forum. Tanken med forumet är förstås att vi alla ska ha en plats där vi kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör speedcubing. Det är inga konstigheter, forumet är öppet för vem som helst. För att delta i konversationen behöver du bara ett konto här på Cuboss.

Framtiden

Som tidigare nämnt så är forumet bara ett första steg i vår expansion av Cuboss. Vi kommer inom snart framtid utöka vårt sortiment här på Cuboss så att vi kan erbjuda er fler typer av spännande och exotiska pussel till hög kvalité och bra priser. Inte nog med det, vi kommer också att fortsätta utöka hemsidan med fler intressanta funktioner, så håll ögonen öppna!

Tack för att du är en del av Cuboss!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *