Online Kubtimer på Cuboss.se

Cuboss kubtimer

Gillar du att lösa kuber på tid? Nu finns det en kubtimer på Cuboss!

Timern är perfekt för dig som vill öva på att tävla i Rubik’s kub. Du startar timern med mellanslag vilket gör att du kan simulera en lösning på en kubtävling. Lägg bara ner kuben på bordet och lägg händerna på mellanslag. När du sedan släpper mellanslag för att lyfta kuben så går timern igång.

Funktioner, inställningar och färgteman

På timern hittar du en mängd olika funktioner. Till exempel finns det blandningar för alla olika officiella WCA grenar. Dina tider sparas och timern tar automatiskt fram statistik för din utveckling. Med en graf kan du se hur mycket snabbare du blir med tiden och i en tabell kan du se dina bästa tider och genomsnitt. Detta är bara början, vill du läsa mer om vilka funktioner som finns så hittar du det under “funktioner” inne på timern.

På timern finns det också olika inställningar som du kan redigera för att timern ska passa just dig. Till exempel finns det möjlighet att lägga till inspektionstid eller välja att blandningar ska vara kortare eller längre. Vid inställningarna hittar du också tre olika färgteman (det kanske blir fler i framtiden). Fler inställningar kan du checka in när du tittat in på timern.

cuboss timer dark
cuboss timer cuboss
cuboss timer pink

Här hittar du timern

hitta kubtimer

Längst upp till höger på Cuboss finner du länken. Sidan finns också direkt på cuboss.se/timer

Kubtimer på mobilen

Löser du ofta kuben när du inte är hemma vid datorn? Inga problem! Cuboss kubtimer är anpassad för det och fungerar lika bra på mobil och surfplatta som på datorn. 

cuboss timer mobil

Cuboss timer på mobilen.

cuboss timer surfplatta

Cuboss timer på surfplatta.

cuboss timer

Cuboss timer på desktop.

2 kommentarer på “Online Kubtimer på Cuboss.se

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.