Så här sätter du ihop din 4×4 speedcube

Att sätta ihop sin ShengShou 4×4 speedcube:

Hur sätter man ihop en ShengShou 4×4 som har poppat? Du kanske bara har plockat isär den för att göra justeringar eller för att smörja din kub, eller så var du bara lite för snabb och lite för vågad med din cornercutting, och kaoset var snart ett faktum. Hur som helst kan det vara lite svårt att få ihop kuben igen efter att den gått i tusen bitar. Vi har därför gjort en video för att hjälpa dig göra just detta. Håll tillgodo:
Kom ihåg:

Alla 4×4 kuber ser inte likadana ut internt, så denna video kanske inte är optimalt lämpad för andra 4×4 speedcubes. Det finns förstås lärdomar du kan ta från den här videon, och om du kan sätta ihop en ShengShou 4×4 (och kanske till och med lösa en?), så borde du nog kunna klura ut hur man sätter ihop även andra typer av speedcubes. Om du undrar hur man sätter ihop andra typer av speedcubes så ska vi snart ha fler videos uppe som kan hjälpa dig med detta, prenumerera på vår YouTube-kanal för att ta del av nya videos om speedcubes och speedcubing.

6 kommentarer på “Så här sätter du ihop din 4×4 speedcube

 1. Sakarias skrev:

  Tack så hemskt mycket för videon! Nu är kuben lagad.
  En fråga, när kommer mgc 7×7 in i lager. Gärna stickerless.
  Ps: era kuber är bäääääääääääääässtt

 2. Sakarias skrev:

  Alla bitar på min yj mgc 4×4 har poppat. Jag har kollat på videon hur man sätter ihop den men lyckas inte laga den. Vad ska jag göra ? Ps: era kuber är bäääääääääääääässtt

 3. Arvid skrev:

  Jag har en qiyi 4×4 och den är helt annorlunda. Den har hoppat och jag vet inte hur man sätter ihop den.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.