Swedish Cube Days 2013

I lördags var jag med på min andra kubtävling – som hölls i Stockholm. Giovanni Contardi (från Italien) vann 3×3 tävlingen med tiden 09.35  i genomsnitt. För att se vinnarna för alla grenar klickar du här.Swedish Cube Days 2013 DSC_0293 DSC_0297

Mina mål för tävlingen var att lösa kuben på under 23.85 sekunder i genomsnitt för att komma med på top 100 listan i Sverige och att få en singeltid på under 19.34 som var min bästa tid sist jag tävlade. Jag hade en mycket lyckad dag och klarade båda mina mål! Mitt genomsnitt på 5 lösningar blev 22.01 sekunder och min bästa tid blev 18.93. Dessa tider sätter mig på plats 87 och 91 i Sverige. Top 100 listan på alla som tävlat i en officiell tävling i Sverige finns här.

Jag tävlade också i 2×2. Mitt genomsnitt blev 7.76 sekunder och min bästa singel var 4.65 sekunder. Jag är mycket nöjd med mina tider eftersom jag tycker det är mycket svårare att lösa under press. Vill du se alla mina tider finns de här.

Jag lyckades filma några lösningar, bland annat mitt rekord för tävling! (Jag rekommenderar fullscreen eftersom det är filmat på håll)
 

Världsmästerskapen i Rubiks Kub 2023 – Incheon, Sydkorea

Under fyra långa dagar i augusti pågick VM i speedcubing i den Sydkoreanska staden Incheon....

Topp 5 Bästa 3×3 Speedcubes 2023

Den klassiska Rubiks kub (3×3) är vår överlägset mest populära produkt här på Cuboss. Det...

5 Comments

2023 års mest prisvärda (underskattade) Speedcubes

Denna vecka riktar vi om fokus mot vad vi tycker är de mest underskattade eller...

Bästa kuberna (Speedcubes) 2023

Vi har haft ännu ett bra år med många nya fantastiska Speedcubes. Nedan följer vår...

Cuboss Open 2023 & resultat

Hej allesammans! Nu har några dagar gått sedan Cuboss Open 2023, så det är dags...

Tillbakablick i Black Week & Julklappsprojektet 2022

I vårt specialprojekt “Cuboss Mosaic” placerades det ut totalt 1 570 pixlar av 83 användare....

Cuboss Julklappsprojekt 2022

Vad roligt att du har hittat vårt julklappsprojekt! Kuber är perfekta julklappar till barn i...

Dagen efter SM i Speedcubing 2022

I helgen gick 2022 års Svenska Mästerskap i speedcubing av stapeln! Det blev en intensiv...

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *