Vi ombildar företaget till Cuboss AB

Tack för ännu ett fantastiskt år! 2021 har varit ett starkt år för oss och vi är fantastiskt glada över att få fortsätta med det vi gör och älskar – att förse Sverige med Speedcubes från hela världen. Oavsett om du är en av våra trogna kunder eller bara läser våra guider och artiklar så är du en av anledningarna till att vi finns och kan fortsätta finnas även efter nio år. Ett stort tack från oss på Cuboss! 🙂

Från Spefer Handelsbolag till Cuboss AB

Cuboss har fram till slutet av 2021 drivits som ett handelsbolag vid namn Spefer HB (969775-2252). När Spefer skapades 2015 fanns det ambitioner om att driva ett flertal hemsidor och projekt, men Cuboss växte snabbt och blev den huvudsakliga drivkraften för Spefer. Nu när det blivit dags för oss att gå över till företagsformen aktiebolag passar vi på att byta namn till Cuboss AB, för att bättre återspegla vår huvudverksamhet.

Innebörd & framtiden

Från ditt perspektiv innebär detta i princip bara ett namnbyte. Ombildningen har redan skett och du kan fortsätta handla precis som vanligt. Vi ser positivt på framtiden och ser fram emot att förbättra vårt utbud och våra tjänster de kommande åren.

Gott nytt år önskar Anton och Viktor på team Cuboss! 🎉

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.