Magnetiska kuber och magnetkit

Goda nyheter! Det mest efterfrågade förslaget på senaste tiden har varit magneter och lim. Nu finns det att köpa i vår shop. Vänligen se produkten här. Tack för att ni hjälper oss att förbättra vår sida och vårt utbud av produkter!

Magnetförslag

Cuboss M

Nu till Cuboss M, alltså kuber som vi på Cuboss magnetiserat. Vi får ofta frågan om vi kan erbjuda detta och i samband med att vi släppt magnetiseringskitet idag ser jag det här som ett bra tillfälle att adressera detta. Vi har inga planer på att magnetisera kuber på Cuboss. Anledningen till detta är att det är ineffektivt och dyrt att magnetisera kuberna för hand i Sverige. Den dyra arbetskraften innebär att vi måste erbjuda kuberna til ett högt pris i shoppen, vilket förstås inte är optimalt för er som kunder. 

Magnetiska kuber har blivit mycket populära. Därmed har tillverkarna börjat massproducera magnetiska kuber till ett mycket fördelaktigt pris. Vi kommer i framtiden att fortsätta plocka in färdigmagnetiserade kuber. Näst på tur är en magnetisk Square-1 från Yuxin. 

Om du gärna vill ha en magnetisk version av en gammal modell, t.ex Valk 3 eller MF3RS2 så finns nu alternativet för dig att köpa magnetkitet i shoppen och göra det på egen hand. 🙂 

Med detta sagt så kommer vi att plocka bort förslagen i shoppen på Cuboss M-produkter. Har du hört talas om någon färdigmagnetiserad kub som vi inte har i shoppen så tar vi gärna emot förslaget. Tack!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *